Har du en god idé?

Hvis du har en god idé, skal du præsentere den for bestyrelsen på et bestyrelsesmøde. Det gør du ved at skrive til foreningen.gbb@gmail.com. Her skal du kort fortælle om din idé. Nogle vigtige ting du skal overveje:

  • Hvad vil du gerne opnå?
  • Hvordan vil du opnå det?
  • Hvem gør du det for?
  • Hvor finder projektet sted?

Hvis du ikke er så god til at skrive endnu, må du meget gerne sende en video, hvor du fortæller om din idé.

Fremlæg din idé for bestyrelsen

Hvis din idé ligger inden for rammerne af foreningens formål, så inviterer vi dig til det næste bestyrelsesmøde. Du må selvfølgelig gerne tage dem med, som du gerne vil lave projektet sammen med. At du bliver inviteret til et bestyrelsesmøde, er ikke ensbetydende med, at foreningen med garanti vil prøve at køre dit projekt. Det betyder, at vi synes godt om din idé, og at vi gerne vil høre mere.

På bestyrelsesmødet vil vi tale med dig om din idé, og om din idé er klar til, at foreningen skal prøve at søge penge til dit projekt. Når vi sammen har lavet en plan, går der nogle måneder, hvor vi sammen finder ud af, om der er én eller flere puljer, som vi kan få med på ideen. Det er nemlig aldrig gratis at gøre en idé til virkelighed. Måske koster dit projekt kun 2.000 kr., eller måske koster det 500.000 kr. Uanset hvad, så skal vi skrive ansøgninger og fortælle en masse puljer, hvorfor de skal give netop dit projekt penge. Hvis vi ikke kan finde penge til dit projekt, kan vi selvfølgelig ikke gennemføre det.

Når pengene er skaffet

Hvis vi finder penge til dit projekt, vil dit projekt blive drevet af foreningen, og det er foreningen, der er ansvarlig for økonomien. Men det er dig, der er hjernen bag projektet. Det betyder, at det er dit navn, vi bruger, når vi fortæller, hvem der fik ideen.

Måske ved du allerede, at Geohunting omkring Skarresø var foreningens første projekt? Og måske har du også hørt eller læst, at det var Karl Emil fra 4. klasse på Jyderupskolen, der fik ideen?

Kravene til dig

Her er nogle krav, før du kan præsentere din idé for bestyrelsen:

  1. Du skal være medlem af foreningen.
  2. Er du under 18 år, så skal en voksen i din familie også være medlem.
  3. Den voksne i din familie skal med dig på bestyrelsesmødet, og han eller hun skal fortælle bestyrelsen, hvordan han eller hun vil hjælpe dig med at gennemføre projektet. F.eks. ved at dele flyers ud, sikre at du kan være til stede på vigtige dage og andre relevante ting. Husk at den voksne gerne må være en bedsteforælder, en bonusforælder eller en hvilken som helst anden voksen, som er en del af din hverdag.

VIGTIGT

Dit projekt vil altid koste penge at lave, men det må ikke koste noget for dem, der skal bruge det. Foreningen er almennyttig, og det betyder, at vi ikke må tjene penge.

Inspiration til idéer

Legepladser, Bålpladser, Bogskabe, Skattejagt, Geohunting, Udflugter i naturen, Hjælpe dyr, Bedre forhold i naturen, Udstyr til oprydningspatruljer. Det er kun medlemmernes ideer, der sætter grænser!

Vil du være med?

Alle kan blive medlem af foreningen.

Hvad har vi gang i?

Se vores seneste nyheder.