Om os

Grønne Børn og Børnefamilier er en almennyttig forening. Vi laver projekter og tiltag, som skaber god og underholdende adgang til naturen.

Foreningen blev stiftet i december 2019. Initiativtageren var Karl Emil, hvis forældre ejer Præstegården Jyderup. Karl Emil gik på daværende tidspunkt i 4. klasse. Som søn af to iværksættere er det svært ikke at få sine egne ideer og endnu svære at undlade at handle på dem. Derfor tog Karl Emil fat i den lokale aktionsgruppe-koordinator og spurgte, hvad hans muligheder var for at realisere sine ideer.

Et lille eftermiddagsmøde senere var ideen om en almennyttig forening med Karl Emil som næstformand (grundet sin alder) blevet udfoldet. Nu manglede Karl Emil bare en konkret idé, som kunne blive foreningens første projekt.

Ideen blev en geohunt rundt om Skarresø i Jyderup. Vigtigt var det, at det skulle være en heldagsoplevelse, svarende til den tid man ville bruge i en forlystelsespark. Ideen blev til handling, og handling blev til virkelighed. Der blev samlet penge ind til udviklingen af geohunten, der blev holdt 20 test-ture, og der blev samlet penge ind til, at vi kunne give 150 gratisture væk til blandt andet skoleklasser. Vi samler løbende penge ind, så vi kan give oplevelsen til flere skoleklasser.

Foreningens vision er at arbejde projektorienteret, og det er medlemmerne i foreningen, der skal byde ind med ideer og arbejdsindsats. Foreningen er derfor et trygt sted, hvor helt unge mennesker kan prøve kræfter med tilværelsen som iværksætter og projektleder.

Ideer opstår ikke ud af ingenting, og foreningen afholder derfor nogle medlemsdage, hvor vi sætter fokus på kreativitet i naturen, og hvor medlemmerne kan drøfte ideer i hyggelige rammer.

Klik dig ud på vores forside og læs mere om:
Hvordan bliver man medlem?
Hvad er geohunting?
Hvem er Ester og Vester?
Hvad har foreningen lavet af projekter?
Hvad er foreningen i gang med nu?
Næste møde/event for medlemmer

Hvad har vi gang i?

Se vores seneste nyheder.

Vil du være med?

Alle kan blive medlem af foreningen.